Υπηρεσίες
Ψυχοθεραπεία ενηλίκων
Απευθύνεται σε ανθρώπους που επιζητούν βοήθεια στη διαχείριση και επίλυση ενός πλήθους δυσκολιών. Στόχος της ψυχοθεραπείας είναι να βοηθήσει το θεραπευόμενο να είναι πιο λειτουργικός στη καθημερινότητα του και αφήνοντας πίσω το «ταξίδι» της ψυχοθεραπείας να έχει καταφέρει να γίνει ο «θεραπευτής του εαυτού του».
Ψυχοθεραπεία παιδιών
Τα παιδιά τις περισσότερες φορές προσέρχονται στη θεραπεία, έπειτα από αίτημα των γονέων, είτε των δασκάλων καθώς έχουν παρατηρήσει κάποια αλλαγή που τους ανησυχεί. Συνήθως, οι διαταραχές στα παιδιά μπορούν να εμφανιστούν ως δυσκολίες στις γνωστικές λειτουργίες, στο συναίσθημα, στη συμπεριφορά.
Ψυχοθεραπεία εφήβων
Η εφηβεία είναι μία μεταβατική περίοδος όπου πραγματοποιούνται ποικίλες αλλαγές τόσο σε γνωστικό, σε σωματικό, σε κοινωνικό, αλλά και σε συναισθηματικό επίπεδο. Κάποιες φορές, οι αλλαγές βιώνονται από τον έφηβο αλλά και από τους γονείς του, ως αποδιοργανωτικές και απειλητικές.
Συμβουλευτική γονέων
Η Συμβουλευτική Γονέων έχει ως στόχο να βοηθήσει το παιδί που δυσκολεύεται, ενισχύοντας το γονεϊκό ρόλο αλλά και την οικογένεια ως σύνολο. Η Συμβουλευτική γονέων βασίζεται στην αρχή που υποστηρίζει ότι αλλαγές στη συμπεριφορά των γονιών οδηγούν σε αλλαγές στη συμπεριφορά του παιδιού.
Γνωσιακή - Συμπεριφοριστική Θεραπεία
Είναι μια ψυχοθεραπευτική θεραπεία η οποία βασίζεται σε επιστημονικές αρχές και για την οποία η έρευνα έχει δείξει ότι είναι η πλέον αποτελεσματική για τη διαχείριση ενός μεγάλου φάσματος δυσκολιών και τη θεραπεία μίας σειράς διαταραχών που εμφανίζονται στην παιδική ηλικία, την εφηβεία και την ενήλικη ζωή.
Ομάδες κοινωνικών δεξιοτήτων Friends Play
Aπευθύνεται σε παιδιά προσχολικής, σχολικής και εφηβικής ηλικίας με δυσκολίες κοινωνικοποίησης, σύνδρομο Asperger, χαμηλή αυτοεκτίμηση, μαθησιακές δυσκολίες, προβλήματα συμπεριφοράς, αλλά και σε παιδιά που θέλουν να αναπτύξουν τις κοινωνικές τους δεξιότητες, να τονώσουν την αυτοπεποίθησή τους.
Συνεδρίες online
Στη περίπτωση που δεν έχετε πρόσβαση στο γραφείο της ψυχολόγου, οι ψυχοθεραπευτικές συνεδρίες μπορούν να πραγματοποιηθούν διαδικτυακά μέσω βιντεοκλήσης. Οι αρχές που διέπουν αυτό τον τρόπο θεραπείας (θεραπευτική συμμαχία, τεχνικές, κώδικας δεοντολογίας, απόρρητο) είναι οι ίδιες με αυτές της δια ζώσης ψυχοθεραπείας.